Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dagmar Havlová (71) vypadá den ode dne lépe. Vdova po exprezidentovi Václavu Havlovi (†75) se v neděli večer objevila na předávání cen nadačního fondu Trebbia a slušelo jí to snad ještě víc než na nedávných Českých lvech. Sice stále chodí v černé, ale její toaleta byla nejkrásnější róbou večera a paní Dagmar strčila svým vzhledem do kapsy i o třicet a více let mladší slečny.

Dagmar Havlová si přišla od galeristy Miro Smoláka převzít šek pro nadaci Vize, kterou založili s manželem, na sumu tři čtvrtě milionu korun. A i když si na slavnostní večer do Obecního domu vzala luxusní šperky Bvlgari, ani ony takovou cenu neměly. Sama Havlová ovšem umělecké dílo připomíná. Někteří z přítomných při charitativní dražbě dokonce žertovali, zda nemá doma obraz, který stárne za ni, stejně jako to bylo ve známém románu Obraz Doriana Graye.

Slavnostního večera, jehož tradice trvá už dvanáctým rokem a jehož výtěžek byl tentokrát vedle Vize věnován ještě nadaci Pomozte dětem, se účastnili i Magda Vašáryová s manželem Milanem Lasicou, manželé Jakubiskovi, Hana Zagorová (†75) se Štefanem Margitou (67), Bolek Polívka (74) nebo missky Jana Doleželová (42) a Lucie Smatanová.

Reklama

Další články

Načítám