Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřinu, která ho čeká při trénincích, si ani neuměl představit, myslel si, že jeden tanec bude trénovat třeba dva měsíce nebo že jedničky jsou v hodnocení nejlepší, stejně jako ve škole. Záznam, který si před začátkem pustil, a hlavně první zkoušky na StarDance však Zdeňka Godlu (48) vyvedly z omylu.

Po úvodním díle, po němž měl Godla co zlepšovat, tentokrát porotce Tatianu Drexler a Jana Tománka, kteří jeho výkon hodnotili, příjemně překvapil. S Terezou Pruckovou tančili slowfox na píseň Misissipi.

„Jste úžasný, zamilovala jsem se do toho tance. Ten výraz, to bylo krásné. A ta vaše sóla, fakt fantastické, máte rytmus v těle,“ chválila Drexler. „Akorát trochu pořádku do toho musíte zavést,“ nabádala herce.

„Zdeňku, vy jste zpátky ve hře. Vy jste překvapil. Já vás podezřívám, že jste se v tom prvním díle pletl schválně, abyste nám tady předvedl tuhle bombu,“ vysekl poklonu také Tománek. I on však viděl chyby a nepřesnosti, ovšem celkově Zdeňkovo vystoupení a dojem z něho hodnotil kladně.

Co se bodování týče, do toho se slova chvály příliš nepromítla, Godla a Prucková získali 21 bodů, což byl druhý nejnižší počet. Celkově porotci ve druhém díle s body šetřili.

Někteří diváci pořadu s hodnocením nesouhlasili a v Godlovi viděli nejslabšího z druhého dílu. Rozhodují ovšem i zaslané hlasy. Nejméně bodů měli při prvním vyřazování Pavel Trávníček (73) a Veronika Lálová (32) a soutěž tak opustili jako první.

Líbí se vám výkon Zdeňka Godly?
Ano
57,1 %
Ne
42,9 %
Celkem hlasovalo 15506 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám