Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník a choreograf Michal Necpál se po pauze vrací do StarDance. Po Veronice Arichtevě, s níž se v deváté řadě probojoval na čtvrté místo, bude tanečním krokům učit bývalou tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovovu. „Jsem nadšený! Přiznám se, že jsem neočekával, že bychom s Andreou mohli tančit spolu - kvůli výšce,“ svěřil Necpál.

A také Sestini Hlaváčková byla překvapená. „Na seznamovací tiskové konferenci jsem si říkala, že jsem nejvyšší žena, takže jsem automaticky koukala na dva nejvyšší tanečníky. Michal mě upřímně nenapadl,“ přiznala Andrea.

Na parket už se těší, jak svěřila, obecně ji baví trénovat.

„Tančili jsme mambo, což je tedy oficiálně nejjednodušší tanec, ale během těch několika vteřin zjistíte, jak na tom ten druhý pohybově je, jak střídá hemisféry. A myslím, že tady to fungovalo velmi dobře!“ pochvaloval si Michal, který si z prvního shledání odnesl jen pozitivní dojem.

Pro Necpála jde o pátou zkušenost se StarDance. V minulosti tančil s Janou Doleželovou (42), Leonou Machálkovou (56), Miluší Bittnerovou (46) a zmíněnou Veronikou Arichtevou (37).

Reklama

Další články

Načítám