Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka Sansy Stark ve Hře o trůny Sophie Turner (28) se na rozdíl od své seriálové postavy dočkala šťastné veselky. Zatímco Sansa se sice v seriálu provdala dvakrát, nicméně ji mučili, věznili a znásilňovali, Sophie je na tom značně lépe.

Svatba herečky se zpěvákem Joem Jonasem (29) proběhla o víkendu v luxusním Château du Martinet na jihu Francie a slavnému páru se jako zázrakem podařilo uchránit svatební snímky, až dokud sami neuznali, že je čas je zveřejnit. A že čekání stálo za to.

Oba sdíleli na svých instagramových účtech snímek od svatební fotografky celebrit Corbin Gurkin, na němž šťastný pár prochází uličkou mezi svatebčany. Sophie oblékla bílou róbu od značky Louis Vuitton a hold nevěstě na svém Instagramu vzdal i umělecký ředitel značky Nicolas Ghesquiere.

Pár se tajně vzal už začátkem května v Las Vegas, ale honosnou veselku, kterou pojali jako jeden velký večírek, si neodpustili. Poslední z tria Jonas Brothers je tak oficiálně v chomoutu. Mladší bratr Nick se na sklonku minulého roku oženil s herečkou Priyankou Choprou, zatímco starší Kevin je už od roku 2009 ženatý s Danielle Jonas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám