Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V určitém věku zařadila Simona Krainová (51) k běžným kosmetickým úpravám i zákroky estetické medicíny. K její práci modelky přece jen zákroky s použitím injekcí botulotoxinu či kyseliny hyaluronové prostě patří. Má štěstí, že jí procedury nezakazuje její manžel Karel Vágner.

„Líbí se mi, že mi to nezakazuje a neptá se mě. Spousta mých kamarádek má urputné manžely, kvůli kterým po některých zákrocích mizí na dva dny do lázní nebo na lyže, což mi přijde směšné,” říká modelka. Simona trpí manželovi jeho posedlost tetováním a on ji respektuje v oblasti zkrášlování. „Někdy mi Karel dokonce řekne: ’Dneska vypadáš skoro jako moje dvacetiletá milenka’,” smála se Simona.

Termíny ale musí pečlivě plánovat. „Není pro mě snadné najít pár dní, abych si mohla něco dovolit, protože občas odejdu s modřinkou. Na to v mé branži nejsou lidé zvědaví. Když vím, že na to mám čas, tak sem nastoupím. Já tomu říkám leštění karosérie,” smála se Krainová, která tentokrát podstoupila mezoterapii jemnými vpichy kyseliny hyaluronové a zároveň si stejnou látkou nechala omladit ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám