Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do poslední chvíle váhala, zda se zúčastnit reality show Love Island, protože měla nahrávat album. Nakonec si rapperka Mishala řekla, že to zkusí. Natáčení odložila a pauzu si dala i v práci. "Řekla jsem si, že být zavřená ve vile s lidmi, které vůbec neznám, bude super zkušenost, výzva a snad i sranda," svěřila.

"Zpívám, ale ještě se tím neživím, jak bych potřebovala, takže pracuju pro jednu obchodní firmu," vysvětlila. Případná výhra v reality show by se jí rozhodně hodila. Mimochodem, Mishele hrála ve videoklipu i její slavnější kolegyně Šarlota Frantinová (27). "Třeba bude i něco dalšího," plánuje sympatická brunetka, která má stejně jako další dva soutěžící mezinárodní kořeny. "Maminka je modrooká blondýnka, napůl Češka a napůl Slovenka, tatínek je z Vietnamu," upřesnila.

O rapperech se ví, že nejdou pro vulgární slůvko daleko, takže má prý Mishala strach, aby ji nemuseli vypípávat. "Trochu se toho bojím, ještě se musím zeptat, co s těmi slovíčky, ale umím se kontrolovat. Myslím, že zvládnu nemluvit sprostě," věří.

S tím, že potká ve vile pravou lásku, na sto procent nepočítá. "Jestli potkám někoho, s kým si budu rozumět duševně, budu ráda. Mám docela velké nároky, kolem sebe mám lidi, kteří mají hodnoty a na tom si lpím. Můj budoucí chap musí být hlavně loajální, věrný, soběstačný, mít humor, který mi sedne, a dobré srdce" vypočítala s tím, že sama nabízí totéž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám