Hlavní obsah
Článek

Udílení cen Emmy je jednou z nejprestižnějších událostí roku. Ovšem co má kdo na sobě, zajímá všechny možná více, než kdo si odnese jaké ocenění. Podívejte se na šest sexy hvězd, které na červeném koberci upoutaly největší pozornost.

Scarlett Johansson

Oblíbená herečka Scarlett Johansson (39) oblékla na slavnostní událost bílé šaty z dílny Balmain. Díky rozparku a výstřihu odhalila i trochu kůže a byla neuvěřitelně sexy. Johansson patří mezi jednu z nejvíc sexy hereček světa a pokaždé, když se někde objeví, není pochyb o tom, že oprávněně.

Jessica Biel

Krásnou Jessicu Biel (36) doprovodil na červený koberec manžel Justin Timberlake (37). V bílé róbě z podzimní kolekce značky Ralph and Russo vypadala skvostně. Rodičům tříletého syna Silase to velmi slušelo.

Penelope Cruz

Nestárnoucí herečka Penelope Cruz (49) dorazila na akci v róbě od značky Chanel, kterou zdobilo peří. Vypadala trochu jako krásná labuť, jen co je pravda. Bílou barvu oblékla většina přítomných dam. A přestože je to barva, která mnohdy postavě příliš nelichotí, tohle ten případ rozhodně nebyl.

Kristen Bell

Blonďatá kráska Kristen Bell (38) oblékla úzké šaty od značky Solace London's Lolita, ale v davu určitě nezapadla. Stejně jako většina hvězd, i ona zvolila uhlazený účes v podobě stažených vlasů, který jí velmi svědčil.

Chrissy Teigen

Modelka Chrissy Teigen (38), která je momentálně na mateřské dovolené a stará se o dvouletou dcerku Lunu a několikaměsíčního synka Milese, doprovodila na akci manžela Johna Legenda (39). Své přednosti vystavila ve stříbrných šatech z podzimní kolekce značky Zuhair Murad.

Heidi Klum

Modelka Heidi Klum (50) na červeném koberci vedle svého přítele Toma Kaulitze (28) opravdu zářila. Ve světle růžových saténových šatech vypadala trochu jako nevěsta a na jejím prsteníčku se dokonce objevil prsten s obřím diamantem. Přestože modelka vypadá vedle své lásky opravdu šťastně a zamilovaně, pravděpodobně se nejednalo o zásnubní prsten. A pak že to těmto dvěma dlouho nevydrží.

Reklama

Další články

Načítám