Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Eva Burešová má opravdu povedené léto. Tři týdny bojovala s nemocí a teď ji dalších šest týdnů čeká noha v sádře. Burešová má zlomenou nohu a přetrhané vazy. "Znáte ten pocit, když vám spadne kufr na nohu, a vy se tomu zasmějete s tím, že jste si mohli zlomit nohu, a pak si ji o pět hodin později opravdu zlomíte, protože blbě uklouznete? Já už jo," řekla nám muzikálová herečka. "<span><span class="UFICommentBody"><span>Nohu mi v nemocnici i rovnali. Divím se, že zůstala čekárna plná po tom křiku, co ze mě šel," upřesnila.</span></span></span>

Letní prázdniny - jediná doba, kdy má většina herců volno, protože muzikály mají pauzu, se staly pro Evu peklem. "Co jsou vlastně prázdniny? Přes tři týdny jsem byla nemocná, nesměla jsem vycházet ani ven, mohla jsem jen číst. Těšila jsem se, že už to je za mnou. A teď mám před sebou šest týdnů se sádrou. Nic nedělat a mít nohy nahoře dostává opět nový rozměr," dodala Burešová.

Eva Burešová je hvězdou mnoha muzikálů, kde hraje hlavní role. Titulní roli má v Divadle Hybernia v muzikálu Sibyla, hraje také v Draculovi. Dostala nabídku i na nováckou show Tvoje tvář má známý hlas, ale musela to odmítnout. Čeká jí hlavní role v připravovaném televizním seriálu a skloubit obě nabídky dohromady nešlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám