Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle jsme nečekali. S finalistou dávné SuperStar Alim Amirim jsme se potkali před jeho domovským Divadlem Broadway, díky kterému se občas vracel do světa šoubyznysu v muzikálu Angelika. "Hudbu už mám ale jen jako koníček," řekl Super.cz Ali, který se na sto procent věnuje své lékařské praxi. A teď už také rodině.

Při povídání jsme se totiž od toho, že připravuje, byť jen jako hobby, nový hudební projekt (ve spolupráci s Danem Hádlem, s nímž dal dohromady svoje první cédéčko po hudební soutěži), dostali k jeho soukromí. Doposud byl na slovo skoupý, teď má ale takovou radost, že se nám svěřil s velkou novinou. "Jsem už několik týdnů tátou," pochlubil se Super.cz."Mám holčičku, jmenuje se Lili," upřesnil.

Jeho partnerka pracuje ve zdravotnictví, je sestřička na jeho klinice a pochází z Moravy. "Jsme spolu už dlouho. Před čtyřmi lety jsme měli dokonce v Turecku i takovou svatbu, kde se sešla moje i partnerčina rodina. V Česku to není oficiální, pro ostatní to sice neplatí, ale pro mě ano," ujistil nás Amiri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám