Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná herečka Míša Maurerová (44) očekává narození svého třetího miminka již každým dnem. Na poslední chvíli si ještě odskočila i se svými dvojčaty Madlou a Pepou nakoupit vánoční dárky a pár maličkostí pro miminko.

„Chci být připravená na Vánoce, miminko se narodí každou chvilku,“ svěřila Míša, která už šetří každý krok a na konci devátého měsíce je hodně unavená, takže většinu času ve vinohradském obchodě s hračkami proseděla na židli a výběr nechala na dětech. Ty hned zkušeně sáhly po sadě černobílých knížek pro novorozeňata. Rodinka nakonec odcházela s plnou taškou, která samozřejmě obsahovala i pár věcí pro školáky. Ti ale museli slíbit, že si je zaslouží za nějakou pěknou jedničku.

„Na tomhle obchodě se mi líbí, že je tu velký výběr dřevěných hraček, které jsou nejen krásné na pohled, ale jsou dobré i na to, aby se dítě rozvíjelo. Do nějakého velkého kolosu, kde je to samý plast, by mne nikdo nedostal," prozradila brzy již trojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám