Hlavní obsah
Článek

S Annou Slováčkovou (28) jsme si povídali po její premiéře v roli Rózi, sestry hlavní hrdinky Agnes, v muzikálu Krysař. "Zkoušeli jsme dva měsíce od rána do večera, tak doufám, že to dopadlo dobře. Ale další reprízky budou ještě lepší," míní.

Na Aničku se přišla podívat maminka Dagmar Patrasová (67). Táta Felix Slováček (80) chyběl. "To bylo tak, že jsme s ním dokonce měli hrát na jeho koncertě, takže jsme se naopak omluvili my, že hrajeme premiéru a hrát s ním nebudeme," vysvětlila otcovu absenci Anička, která v představení hraje i se svým bratrem Felixem. "Samozřejmě to pochopil a přijde, jak bude moct, na co nejbližší reprízu," upřesnila.

Na premiéře ovšem chyběl i její přítel, přičemž nedávno sama Anička potvrdila, že mají vztahovou krizi kvůli tomu, jak je časově zaneprázdněná. "Řekla jsem, že už se nikdy nebudu bavit o svých intimních vztazích. Není tady, protože nemám lístky na rozdávání. Měla jsem tady maminku a svoji nejlepší kamarádku. Těm jsem to slíbila," řekla na to Anička.

Když jsme se podívali na její rameno, které "zdobila" podlitinka, tak jsme si původně říkali, že nějakou vášnivou chvilku zřejmě nedávno prožila. Ovšem vyvrátila nám to. "Ne, to není cucflek. Já jsem se spálila o kulmu," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám