Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Spojených státech patří soutěže o nejkrásnější hasiče mezi veřejností nejvyhledávanější a nejpopulárnější. U nás se pánové, hasiči, pořád trochu stydí, takže soutěž Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2016 obeslaly hlavně půvabné slečny.

Vymakaná těla na soutředění v Pecínově ukázali pouze čtyři pánové, o zbytek se musela postarat dámská část soutěže. Ovšem hasičky jsou opravdu otužilé. Poté, co se rozehřály při soutěžních disciplínách, tak neváhaly odhodit svršky a svléknout se do plavek v pěti stupních, které venku panovaly. A na výsledek se můžete podívat v naší fotogalerii.

Soutěž je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky a hasiče, kteří jsou členy v některé zastřešující hasičské organizaci, minimálně po dobu 12 měsíců. Touto akcí, která má už někalikaletou tradici, chtějí organizátoři zvýšit povědomí o činnostech hasičů, hasičském sportu a poukázat na rozsáhlou hasičskou základnu v České republice. Finále soutěže se uskuteční 4. listopadu v pražském TopHotelu. Během slavnostního večera vystoupí Petra Janů, Peter Nagy, Monika Bagárová a Marian Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám