Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informoval, Eva Burešová se po několika letech rozhodla opustit seriál Modrý kód. Ale jak už to tak bývá, když jeden odchází, další nastupuje. Na nabídku z Primy kývnul Saša Rašilov. (51) Bude hrát traumatologa MUDr. Tomáška.

Natáčení si Rašilov pochvaluje, i proto, že se před kamerou potkává například se Sabinou Laurinovou. „Před kamerou jsme se potkali už jednou. Byla to jakási ladovská vánoční série, já jsem hrál Kocoura Mikeše, Sabina jakousi roztomilou venkovskou dívku a víc si bohužel nepamatuju. A kdyby mi tohle všechno nedávno Sába nepřipomněla, tak nevím ani to,“ svěřil se herec, který se dokonce i díky natáčení už rozhodl absolvovat záchranářský kurz.

„Během natáčení Modrého kódu, kdy je neustále na place lékař, se stále učím a dozvídám nové věci, co je co, co je na co a jak na to, otázka je, kolik si toho budu pamatovat. Pokud mne potkáte v nouzové situaci, myslím, že jediné, co můžu skutečně zodpovědně poskytnout, je základní první pomoc a zavolat vám záchranku. Chystám se ale ve spolupráci s produkcí seriálu udělat si záchranářský kurz,“ svěřil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám