Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lída Němečková před třemi měsíci porodila svého prvního potomka, dceru Marušku. Divadelní herečce se tímto zásadně změnil život. Vše kolem miminka jí usnadňuje zvládnou její partner a otec dcerky Saša Rašilov (51), který má už dvě dospělé dcery, a tím i více zkušeností.

„Je rozhodně v mnoha věcech jistější. To mě uklidňuje,” chválí partnera Němečková. „Hrozně moc mi pomáhá, prakticky ve všem, když má čas,” naráží na to, že dcerka se narodila do hektického období. „Hned po porodu odjížděl Saša do Bratislavy, kde hrál Shakespearovské slavnosti. Bylo to náročné pro mě, i pro něj, protože jezdil trasu Praha - Bratislava prakticky denně, aby se mnou mohl být v porodnici,” říká Lída, která své první dítě přenášela.

Herečka už se pomalu chystá zařadit se zpět do pracovního procesu, a tak začíná pracovat na své postavě. „Vyrážím na dlouhé procházky, cvičím s trenérem, s Lenkou Zahradnickou chodíme na lekce jogalates, které jsme navštěvovaly i před porodem. Potřebovala bych se dostat do formy, abych mohla začít zase hrát,” uvádí Lída Němečková, která se už na konci listopadu vrátí na divadelní prkna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám