Hlavní obsah
Článek

Stálice zpravodajství televize Prima Sandra Parmová je už pár měsíců po rozchodu s Michalem Janotkou opět šťastná a šťastný patrně bude i její nový partner. Práskla totiž na sebe, že ho nijak nezanedbává, za žádných okolností!

Sandru jsme potkali na křtu knížky Vychytávky Ládi Hrušky. Kolega z televize ji požádal, aby akci odmoderovala. Nedalo nám to a zeptali jsme se, jestli je tahle krásná žena fiflena, jak na někoho může působit, nebo se nebojí špinavějších prací.

„Že bych se hrabala v hnoji, to asi úplně ne, ale mám třeba strašně ráda zahradničení. Mám svou zahrádku, na ní například bylinky. To je pro mě nejvíc, dát si ráno k omeletě čerstvou petrželku. Ráda také vyrábím různé věci, třeba adventní věnce,“ pochlubila se.

Blížící se Vánoce stráví právě s novým přítelem. „Mráčky mezi námi zatím ještě žádné nebyly. Jsou to asi čtyři měsíce, co jsme spolu. Asi to zatím ani nehrozí, nejsou ani na obzoru. Zrovna jsme se nedávno bavili i o chybách, co na sobě vidíme, a nebylo taky moc co řešit,“ má radost.

A co by jí na sobě vadilo, kdyby byla svým vlastním přítelem? „Asi to, že se asi občas docela dlouho chystám, když někam vyrážíme. Naopak na to, že bych měla často bolesti hlavy, by si stěžovat nemusel. Někdy mě bolí, ale jen velmi výjimečně,“ dodala potutelně a možná i trochu stydlivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám