Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden by si mohl myslet, že se v Hollywoodu všichni dobře znají. Rozhodně to ale není pravidlem. Herci Channing Tatum (44) a Sandra Bullock (59) se nepoznali na filmovém place ani na žádném z oslnivých večírků. Poprvé se potkali v ředitelně mateřské školy a mohly za to jejich ratolesti.

„Máme dvě velmi, velmi rázné malé holčičky, které se jako malé navzájem dost trýznily,“ přiznal Tatum v pořadu Jamese Cordena, kam zavítal s kolegyní z filmu Ztracené město.

Hercova dcera Everly (8) a hereččina dcera Laila (10) se v předškolním věku tolik mučily, že si jejich rodiče pozvali do školy.

„Chtěli vědět, jak to vyřešíme. Nakonec jim dali speciální trest, měly za úkol na sebe být hodné. Takže si pak navzájem nosily pitíčka a tak,“ doplnila Bullock.

A zabralo to. Z Everly a Laily jsou dnes totiž nejlepší kamarádky. Doprovodily slavné rodiče i do Dominikánské republiky, kde se tři měsíce točilo Ztracené město.

„Byly to celé měsíce přespávání. Jsou úplně stejné. Jsou to dvě silné ženy, které uplatňují svou moc. To respektuji,“ uvedla Sandra pro Entertainment Tonight.

Herečka je dvojnásobnou maminkou, v roce 2010 si adoptovala syna Louise, o pět let později Lailu. Tatum má Everly ze svazku s herečkou Jennou Dewan. Své děti herci ovšem neukazují.

Akční komedii Ztracené město můžete od 24. března vidět i v českých kinech. Ve filmu si zahráli také Daniel Radcliffe a Brad Pitt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám