Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu se Šárkou Vaňkovou a Juliánem Záhorovským byl Sámer Issa (38) iniciátorem srazu soutěžících z první řady show České hledá SuperStar. Pochlubil se tam novým účesem a blond barvou vlasů i novými pracovními aktivitami. Zpěvák se chystá vystupovat v Číně.

"Vlasy jsem si nechal dorůst, i když vizážistka mi říkala, že to musí jít dolů a mám se vrátit k černé. Ale bylo to i kvůli domluvenému focení, fotil jsem spodní prádlo, to jsem hodně cvičil, protože jsem musel nabrat asi osm kilo, a kampaň na pánskou kosmetiku. Tak to nechám ještě na koncert v Číně a pak to půjde dolů," vysvětlil nám Sámer.

A co bude Sámer konkrétně dělat v Číně? "Mám domluvené vystoupení pro jednu firmu, původně jsem tam měl být jen tři dny, ale prodloužil jsem to na týden. Chci taky něco vidět, hlavně pandy, a taky nakupovat. Já do Číny nikdy nechtěl, ale byla to dobrá nabídka. Trochu se bojím smogu a moc lidí, ale prý je tam hezká kultura, tak jsem zvědavý," řekl Super.cz.

Bavili jsme se samozřejmě i o SuperStar a o finalistech, s nimiž se na srazu potkal. "Všichni vypadají pořád relativně stejně. Není nikdo, koho bych nepoznal. Šárka, kterou jsem viděl po čtrnácti letech, vypadá super, Petr Poláček je nakrátko, takže vypadá trochu jinak, Petra Páchová je pořád stejná. Jenom Julián má nějakou větší hlavu," smál se Issa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám