Hlavní obsah
Článek

Salma Hayek (57) a François-Henri Pinault (56) jsou svoji už deset let, a přestože si své soukromí bedlivě střeží a příliš o manželství nehovoří, Hayek popsala francouzského podnikatele jako nejlepšího muže na světě. S Pinaultem má také dceru Valentinu (11), kterou porodila, když jí bylo 41 let.

„Myslím, že je lepší mít děti později. Díky tomu, že jsem ji měla ve vyšším věku, jsem nyní lepší matkou,“ svěřila magazínu Town & Country herečka. Dodala ovšem, že to má i stinné stránky. „Ale nebudu vám lhát, občas jsem velmi unavená.“

Hayek také prozradila, jak lidi šokovalo, když zjistili, že se provdala za Pinaulta. A padla i slova o rasismu. „Hodně lidí bylo v šoku. Někteří ze mě dokonce dnes mají strach. Je to jen další forma rasismu. Nemohou uvěřit, že Mexičanka má život, jaký má, a jsou z toho vedle,“ řekla.

Za francouzského miliardáře se herečka provdala na sv. Valentýna 2009 v Paříži. Jeho jmění je odhadováno na zhruba 294 739 200 000 korun. V minulosti randil například s modelkou Lindou Evangelistou, se kterou má také syna Augustina. Další dvě děti má s bývalou manželkou Dorothée Lepère.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám