Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před návštěvou francouzské pevnosti plné nástrah se Eliška Bučková (34) nejvíce obávala nejrůznější havěti a chladu. Při natáčení si bohužel užila vše, čemu se chtěla vyvarovat.

Česká Miss z roku 2008 musela klíč vybojovat v „ledovém království“, kam se jí moc nechtělo. Z natáčení si odnesla škrábance a šok z otužovací lázně. „Nemám ráda havěť, takže jsem ji dostala, druhá věc je, že jsem extrémně zimomřivá, mám strašně nízký tlak, a dostala jsem ledovou místnost,“ řekla o natáčení Eliška, která musela překonat samu sebe.

V adrenalinové soutěži měla podporu ve svém příteli. S Jakubem Vágnerem (42) dokonce absolvovali jeden společný soutěžní úkol. „Skok z vrcholu pevnosti byl krásný, protože jsme byli s Eli spolu a to jsme si hrozně užili. Viděl jsem, že bude mít strach. Skočil jsem, ona se teda ještě chvíli držela, tak jsem ji stáhnul a jeli jsme až dolů a tam to bylo hezký,“ dodal Jakub, který měl pokušení si v okolí pevnosti zarybařit.

Kromě zamilovaného páru se v příštím díle Pevnosti Boyard objeví také Monika Leová (32), Sagvan Tofi (59) a Jaromír Nosek (46).

Reklama

Další články

Načítám