Hlavní obsah
Článek

Zvládá se starat nejen o rodinu, ale i o početnou psí smečku. Někdejší finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková (39) zvířata prostě miluje. V její domácnosti je tak stále život. Stará se totiž už o tři psy. „Loni před Vánoci nám odešel rhodéský ridgeback Gambo. Bylo to moc smutné, zemřel v devíti letech na torzi žaludku,“ svěřila Romana, která stejně jako její manžel zvířata miluje.

Doma mají totiž prababičku Jessicu, což je desetiletý dobrman, a fenku shih-tzu Victorii, které je devět let. „Tu jsem si do vztahu přivedla já a manžel zase Gamba, dobrmana jsme si pořídili společně. Ač se to nezdá, tak u nás najednou bylo prázdno. A manžel jednoho dne přišel s tím, že si vezmeme domů na dočasnou péči jednoho pejska,“ svěřila Romana s tím, že musí být jasné, jak to s tou dočasnou péčí dopadlo.

„Vzali jsme si ho po Novém roce. U původní majitelky, která si ho vzala ze stejných důvodů, nemohl kvůli jejímu psovi být. Mělo to být na pár měsíců, jenže jsme si pejska zamilovali. Sagar, který je také rhodéský ridgeback už je plnohodnotným členem domácnosti a největším kamarádem našeho malého syna. Nějakou dobu hledal pána, takže se nás teď drží a nepouští nás z dohledu,“ prozradila Super.cz modelka, která vedle péče o rodinu a pejsky zachraňuje zaběhnuté kočky z okolí.

„Někdy je to u nás hodně divoké, hlavně když řeším, v jaké části domu bude kočka, která se zaběhla a o kterou se starám, a kde bude ta naše smečka. Potkat by se nemohli, to by byl kolotoč,“ řekla se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám