Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová diva Rihanna (36) minulý měsíc odstartovala své světové turné Anti ke stejnojmennému studiovému albu, které je její již osmé v pořadí. K této příležitosti si pochopitelně nechala ušít úplně nové neotřelé modely. Nesou se v přírodních tónech a oproti zpěvaččiným dřívějším koncertním kostýmům zahalují mnohem víc kůže.

Jedním z nejcudnějších kousků je béžový catsuit s četným šněrováním a stejně laděným přehozem s kapucí. Model je to jistě novátorský a netradiční, horší je to už se slušivostí. Nepadne totiž dokonce ani majitelce tak senzačních křivek, jako je osmadvacetiletá Barbadosanka.

Před nedělním přesunem do Spojených států strávila RiRi týden v Kanadě, kde odzpívala celkem čtyři koncerty. Poslední zastávkou byl Vancouver, odkud také pocházejí tyto snímky.

Rihanny se dočkají i čeští fanoušci, a to 26. července, kdy v rámci evropské části svého turné vystoupí v pražské O2 areně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám