Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ztratil se s Partičkou z obrazovek, ale o svůj typický humor nepřišel. Michala Suchánka (58) jsme potkali po představení muzikálu Evita, kde se postarala o choreografii jeho žena Renata a účinkovala v něm dcera Berenika. Chtěli jsme vědět, jak je na svoje holky pyšný.

"Myslím, že budu vždycky pyšný na všechny svoje blízké, kteří mají radost z toho, co dělají, a z toho, že se jim to daří. To je stejné, jako bych byl pyšný na syna nebo na našeho psa Vildu, že přinese klacík. Jsou to moji blízcí a raduji se z každého jejich úspěchu," řekl nám Suchánek.

Kde ho vlastně po skončení Partičky mohou diváci spatřit? "Musí se zastavit u nás na vesnici a pokusit se nepozorovaně přelézt plot. Vycházím jen minimálně. Ale vypadá to, že zase budu chvilku herec a s Geňou píšeme nějaké věci a snažíme se to prodat nějaké produkci. Zatím nevím," prozradil.

Protože Evitu režíroval další člen Partičky Ondřej Sokol (52), mohl by třeba pro Suchánka s Richardem Genzerem (57) vymyslet něco i on. "Neptal jsem se ho na to, ale myslím, že to takhle není. Já už si nějakých patnáct nebo dvacet let jedu svůj život a určitě to není ve stylu, abych řekl: ‚Ondro, vymysli pro mě něco,‘ " míní Suchánek.

"Kdybych věřil a věděl, že to vymyslí, tak mu to samozřejmě řeknu s tím, ať to vymyslí, a že chci sto tisíc za den, tak jak jsme zvyklí. A máte pravdu. Já mu to fakt řeknu," uzavřel a s vážnou tváří se vydal po divadle hledat Ondřeje Sokola.

Reklama

Další články

Načítám