Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Majitelka hrudníku, na který se právě díváte, se za svou tělesnou schránku rozhodně nemusí stydět a už vůbec si lámat hlavu s něčím takovým, jako je například podprsenka. Její tělesné proporce by jí mohly z fleku závidět třicátnice. Letos oslaví neuvěřitelnou padesátku, loni od základu změnila svůj život a říká se jí Černý motýl českého šansonu. Už víte?

K padesátinám, které Renata Drössler (60) oslaví v září, si všechny zásadní dárky nadělila s předstihem už loni. S fotografkou Lenkou Hatašovou nafotila ve Slovinsku sérii působivých aktů, na kterých bez ostychu předvedla každý záhyb svého těla. Zmíněnými fotografiemi pak doprovodila také své výběrové dvojalbum s příznačným názvem Znovuzrozená, které se skvěle prodává.

A název alba rozhodně nebyl vybrán náhodně. „Je to volný překlad jména Renata. Změnila jsem svůj život od základu, takže jsem svému jménu nezůstala nic dlužna," sdělila Super.cz šansoniérka a herečka v jedné osobě, která se loni rozvedla, je maminkou dvou dcer a má na příští měsíce spoustu plánů: "Má oslava padesátin už začíná nabírat konkrétní obrysy a pomalu začínám pracovat na nové autorské desce, která bude opravdovou lahůdkou."

Všichni milovníci klasického šansonu, kteří by se chtěli nechat ukonejšit Renatiným neopakovatelným šansonovým přednesem, se mohou jít podívat například na představení Edith a Marlene v Divadle pod Palmovkou nebo zavítat na její pravidelné recitály do Salmovské divadelní kavárny v Praze. Nejen pro všechny zamilované bude Renata zpívat šansony o lásce už zítra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám