Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Reginu Řandovou (56) jsme pravidelně vídali jako jednu z vesnických drben v seriálu Slunečná. Do nových primáckých projektů se sice nedostala, ale na nedostatek práce si hvězda kultovního filmu Bota jménem Melichar rozhodně nestěžuje.

Téměř se nezastaví v dabingu, protože po covidové pauze přicházejí nové řady seriálů, jejichž hrdinkám propůjčuje svůj hlas, ať už jde o Chirurgy, Spravedlnost v krvi, Zákon a pořádek, kde namlouvá šéfku oddělení Olivii Benson, anebo o prequel Hry o trůny. "Každý týden točíme pět dílů nové řady," mají se na co těšit fanoušci.

Má ale i herecké příležitosti. "Teď mě čeká natáčení dobovky, kde budu hrát paní učitelku na střední škole. Zrovna jsem byla na kostýmové zkoušce a moc se na to těším. Jde o jinou televizi než Primu," upřesnila.

Když už jsme se dostali ke škole, museli jsme zavzpomínat i na zmíněnou Botu jménem Melichar a v našem videu jsme se dostali k botám Hromnicím, které prý herečka pravidelně dostává jako dárky. A možná jí doma brzy zase nějaké přistanou. V září totiž slaví půlkulatiny.

A jak si Regina ve svém věku udržuje figuru? "Hraju golf. Ty procházky a pohyb s holemi mi dělají dobře. Udržuje mě to v kondici. A pak ještě moje dvě vnoučata. Pořád je zvedám a nosím, a to je docela záhul," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám