Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Radek Banga (42) má nový klip k písni Placebo. Nejvíc nás překvapilo, že obsadil několik známých tváří, což u něj nebývá zvykem. Mj. dceru Báry Munzarové (52) a Jiřího Dvořáka (57) Aničku Dvořákovou.

"Byla to spíš náhoda, ovšem Anička Dvořáková a další TikTokeři tam měli být už v původním plánu. Pak se nabalili ostatní. Anička třeba zavolala tatínkovi, že tam bude hrát, a on mě přišel pozdravit. A najednou tam hraje taky. Mezitím jsme si volali ještě s Danou Batulkovou (66) a Honzou Onderem (38), který vzal Natálku Otáhalovou," vyprávěl nám Radek, který nám o videoklipu, který je hlavně o hledání sebevědomí a na jehož ukázku se můžete vidět v našem videu, prozradil i další podrobnosti.

Zpěvák je spokojený i s reakcemi na knihu (Ne)pošli to dál a na nové cédéčko Věci jinak. "Jsou tak pozitivní, že mi dokonce lidi píší, že mě předtím nemuseli, ale díky knížce a desce na mě změnili názor," svěřil.

Jen s vystoupeními to zatím není příliš horké. "Problém je, že Gipsy.cz měli hrát hlavně na obrovských akcích, které jsou stále zakázané, rušily se anebo přesouvaly. Tak máme chvíli smůlu. Už se ale blíží menší akce, tak snad něco odehrajeme," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám