Hlavní obsah
Článek

Po návštěvě Švédska se princ William (41) a vévodkyně Kate (42) přesunuli do sousedního Norska. Vévodkyně z Cambridge opět zabodovala na slavnostní recepci, kde těhotenské bříško zahalila modelem značky Alexander McQueen.

Za dva měsíce bude trojnásobnou maminkou, ale před porodem ještě stačila vyrazit na státní návštěvu dvou skandinávských zemí. Královský palác v Oslu se stal dějištěm společenské události, na níž král Harald V. návštěvě z Velké Británie představil celou svou rodinu a významné norské osobnosti včetně válečných veteránů a umělců.

„Obdivuji, jakým způsobem naplňujete své povinnosti a podporujete Její výsost královnu Alžbětu II. Z vlastních zkušeností vím, jak náročná a zodpovědná práce je to pro mladší generaci. Oceňuji vše, co pro vaši zemi děláte,“ pochválil norský král vzácné hosty, kteří se v dubnu dočkají třetího potomka.

Vévodkyně s sebou do Norska přivezla krásné světle růžové šaty s nápaditým zdobením v oblasti ramen a dekoltu z oblíbeného módního domu Alexander McQueen. Slušivý model doplnila diamantovými náušnicemi a náramkem, který Alžběta II. dostala jako svatební dar od svého manžela prince Philipa.

Reklama

Další články

Načítám