Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petru Faltýnovou všichni obdivují kvůli její bezchybné figuře. Tři roky před čtyřicátými narozeninami a po narození dcery Adriany patří uhrančivá kráska k nejobsazovanějším modelkám v kampaních na plavky a spodní prádlo.

Bylo pro nás velkým překvapením, když si nám Faltýnová postěžovala, že na své postavě občas spatřuje nějaké rezervy. Ty samozřejmě řeší velmi přísnou dietou a cvičením, ale navíc má speciální trik, jak opticky ještě víc zeštíhlet. „Když se cítím trošku nesvá, co se týče postavy, tak si nechávám navazovat vlasy. Já osobně mám velmi husté vlasy, vystačilo by to na tři modelky. Jde mi ale o délku, cítím se hubenější,” prozradila svůj tajný recept na rychlé zeštíhlení modelka, která si nechává ve známém pražském salonu vlasy prodlužovat speciální nanotechnologií.

Spolu s ní tuto revoluční šetrnou metodu představily Simona Krainová, Petra Minářová a Monika Timková. „Tři měsíce je mám navázané, pak je nechám třeba půl roku odpočívat, a potom mi je zase doplní. Záleží to vždy na práci,” říká Petra, která si šetrný způsob naplétání vlasů nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám