Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Leoš Mareš (47) prožívá s Petrou Faltýnovou (46) ve vztahu „Itálii“, asi není třeba uvádět. Oba jsou velmi svérázné osobnosti, a jejich vztah je proto divoký. Aktuálně dvojice prožívá Itálii v tom pravém slova smyslu. Jak jsme vás již informovali, pár, pověstný svými dramatickými rozchody a srdceryvnými návraty, fotil v Římě pod taktovkou známého módního fotografa Benedikta Renče editorial časopisu.

Je to v poměrně krátké době už poněkolikáté, co si moderátor hraje na modela (je například tváří známé české pánské módní značky).

Impozantní scéna starého Říma, pohledy zvědavých turistů... To vše na Leoše zjevně zapůsobilo natolik, že chytá modelkovské manýry. „Jak říká Linda Evangelista: ‚Nevylézáme z postele za méně než 10 000 dolarů na den.‘ Dnes jsem to ale dal za 4098 korun. Holt nejsem Linda,“ vtipkoval Leoš, který zřejmě rozpočítal svůj honorář na jednotlivé dny.

Reklama

Další články

Načítám