Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46), která tráví každou zimu na slunné Floridě, se poprvé od údajně definitivního rozchodu s moderátorem Leošem Marešem (47) objevila v Čechách. „Jsme tu jen na pár dní a zase letíme do tepla, zpátky do Miami,“ prozradila.

Petra se zastavila na klinice plastické chirurgie, protože ji nějaký čas trápilo mateřské znaménko, a jelikož často pobývá na ostrém slunci, nechala se při svém krátkém pobytu v Praze pro jistotu vyšetřit.

Během konzultace přišla řeč také na Petřina tetování. Má jich na těle hned několik. To poslední si nechala vytetovat společně se svým bývalým přítelem na zápěstí. Jde o červený nápis Love. Leoš má černý. „To jsme si nechali vytetovat v Las Vegas. Byl to tenkrát úlet,“ vzpomíná modelka.

„S Leošem jsme se rozešli, to je pravda. Jsme ale v pohodě. Život jde dál,“ usmívala se Petra. Pokud se rozhodne rozloučit se s nápisem, jenž jí připomíná bouřlivý vztah, který s Leošem prožívali, nebude to mít lehké. Odstranění tetování je dlouhodobý proces, obzvlášť barevného.

„O víkendu jsme měli doma velkou slávu. Adrianka slavila narozeniny. Už jí je pět let,“ pokračovala Petra během vyšetření u dermatoložky. „Až budu velká, chci být modelka jako máma,“ pochlubila se svojí představou budoucnosti Adrianka.

Vyšetření znaménka dopadlo dobře. Petra si oddechla a odjela s dcerou domů. „Prevence není nikdy na škodu. Aspoň mám klid,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám