Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Šišková se může radovat. Její třicetiletá dcera Dorota Nvotová z ní zanedlouho udělá babičku. Vše ovšem není rozhodně ozářeno jen sluncem. Dorota totiž nečeká dítě se svým americkým manželem Johnym, s nímž jí vztah vydržel pouhých osm měsíců a nyní se s ním rozvádí.

Dvakrát vdaná Dorota si našla nového partnera, Slováka Martina, který je ovšem ženatý a má dvě děti. Navíc dostal práci v Moskvě a Dorota se tam s ním stěhuje. "Máma je zvyklá, že jsem pořád pryč. Dlouhou dobu jsem žila i v Nepálu," prozradila Dorota v pražském kině Lucerna při představení filmu Fulaya, děvčátko s tenkýma nohama, který poukazuje právě na problematiku nepálských dětí, které živoří pod hranicí chudoby.

Bylo na ní vidět, že už se jí rýsuje těhotenské bříško a vypadala velmi spokojeně, což je jen dobře. Dorota trpěla depresemi, po smrti svého otce Jaro Filipa si podle deníku Nový čas dokonce podřezala žíly.

Dorota je nejen herečka, v Nepálu založila dokonce cestovní kancelář, která se zabývá cestami po Himalájích. A je i režisérkou, pro dceru Petry Černocké (74) Báru Vaculíkovou natočila několik videoklipů pro projekt Mateřská.com.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám