Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ondřej Rychlý (26) se pravidelně objevuje na televizní obrazovce v primáckém seriálu Modrý kód, kde hraje doktora Prokopa Hlinku. Syn Petra Rychlého (58) si své soukromí většinou drží pod pokličkou, nyní nám ale prozradil jednu šťastnou novinku, která ho před vánočními svátky potká.

„Na Vánoce se těším velmi, protože se mi má před Vánocemi narodit syn, takže to budou nádherné Vánoce plné nových zážitků a překvapení,“ pochlubil se nám nastávající otec. Rychlý je také rád, že se svou partnerkou po několikaměsíčním maratonu hledání konečně sehnali vysněné bydlení.

„Také jsme se před týdnem přestěhovali do nového bytu, který jsme si zabydleli a vyzdobili,“ dozvěděli jsme se od herce, který si letos od Ježíška přeje jediné. „Největší dárek pro mě bude, když budu mít zdravé miminko a přítelkyni, která ten porod zvládne. Těším se moc, protože se to bude všechno točit kolem miminka,“ dodal závěrem nastávající tatínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám