Hlavní obsah
Článek

Populární herečka Dana Morávková (52) bude muset pořádně zabrat, aby dostála své pověsti největší favoritky taneční soutěže StarDance. Bývalý hokejista Martin Procházka, herečka Bára Poláková (40) a někdejší tyčkařka Kateřina Baďurová dostávají od odborné poroty zatím nejvíc bodů. Morávková dokonce za jive získala méně bodů než v posledním kole vypadnuvší Petr Bende (46).

Morávkovou zachránilo až hlasování diváků, kteří svou oblíbenou seriálovou hvězdu věrně podporují. Ani to však ambiciózní herečce nakonec nemusí vůbec stačit.

Náš zdroj ze zákulisí pořadu Super.cz prozradil, že diváci posílají nejvíc hlasů nikoliv známé herečce, ale sportovcům Martinu Procházkovi a Kateřině Baďurové.

„Dana Morávková nezískává nejvíc hlasů, jak by se na první pohled mohlo zdát, v nadcházejících kolech by tak klidně mohla překvapivě vypadnout,“ prozradil náš zdroj. A to by pro Morávkovou, která taneční soutěži podřizuje vše, tvrdě trénuje a dělá si zálusk na celkové vítězství, byla pořádná rána. Herečka navíc pro výhru v soutěži neváhá vytasit své největší ženské zbraně v podobě odvážných kostýmů. Minulé kolo například ukázala nefalšované bombarďáky.

V dalším kole tak musí Dana přeřadit na vyšší level a taneční umění předvést nejen svým fanouškům, ale i přísné porotě.

Reklama

Další články

Načítám