Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohouš Josef (57) je od minulého pátku v péči lékařů. Do nemocnice ho s bolestmi na hrudi odvezli krátce před představením jeho kolegové. Jak jsme již informovali, naštěstí se nejednalo i infarkt, i tak musel zpěvák podstoupit chirurgický zákrok.

Ve středu tak pod vedením profesora Jana Pirka podstoupil v pražském IKEMU operaci srdce, konkrétně bypass. Zpěvák se nyní bude soustředit především na svoje zdraví a rehabilitovat. Na divadelní prkna tak musí na nějakou dobu zapomenout.

Plánovaná představení muzikálu Muž se železnou maskou, která měl odehrát tento týden, tudíž musel zrušit. V roli mušketýra Athose se Bohouš Josef alternuje s Petrem Kolářem, který však kvůli svým dříve nasmlouvaným závazkům nemůže odehrát všechna představení.

„Protože jsou jednotlivá představení téměř vyprodaná, museli jsme narychlo za Bohouše Josefa sehnat náhradu. Roli Athose skvěle v rekordním čase nastudoval Peter Pecha (34), který v muzikálu Muž se železnou maskou také účinkuje v roli Raoula,“ řekl mluvčí Divadla Broadway Stanislav Běle.

„Mušketýra Athose hraji již v muzikálu Tři mušketýři, tak si ho zahraji i v Muži se železnou maskou. Producentům děkuji za důvěru a těším se na diváky, věřím, že si to společně užijeme. Bohouškovi přeji hlavně hodně zdraví a brzký návrat do divadla,“ sdělil nám Peter Pecha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám