Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Pořízková (46) po dvanácti letech vstoupila na módní molo. V Obecním domě na přehlídce pro nadaci Terezy Maxové vypadala neskutečně. "Říkala jsem jí, že bude stačit, když přijede a posadí se do publika, ale byla tak úžasná, že odchodila všechny tři kolekce," pochvalovala si kolegyni Maxová.

Pořízková byla hvězdou mola, podílela se i na výběru šatů, které předváděla. "Ode mne chtěla kostým á la Charlie Chaplin a přála si k němu ještě hůlku, aby mohla na pódiu blbnout," řekla Super.cz Aňa Geislerová, která se poprvé prezentovala jako módní návrhářka na akci takového kalibru. "Měla jsem trému, ale z Pavlíny ne. Vždycky mi něčím připomínala moji maminku a při osobním setkání jsem z ní byla unešená," dodala.

Přehlídka Fashion for Kids s podtitulem Evolution vynesla nadaci Terezy Maxové šest miliónů korun. "V současné době je to, myslím, skvělá částka," řekla na to Tereza, která se také prošla ve dvou modelech po mole. "Připadala jsem si jako začátečnice, už se těším na rodinu a děti," uzavřela Tereza, která má sedm týdnů po porodu třetího dítěte.

Reklama

Další články

Načítám