Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herci Pavlu Liškovi (52) se ví, že nezkazí žádnou legraci. Teď se lidem na sociální síti pochlubil s tím, že si rád každé ráno zaplave v řece. To by ještě snad nebyla taková bomba, ale Pavla, který má velkou hereckou fantazii, napadlo, že se vyfotí před tím, než vleze do vody.

Zvěčnil se ale v netradičním úhlu, vyfotil svrchu nohy a palec u ruky, který na fotce může budit dojem přirození. „Ranní milosrdná sprcha, hop. Klasická studená sprcha v koupelně totiž strašně studí,“ napsal herec k fotografii, která okamžitě strhla lavinu reakcí od fanynek.

„Musela jsem se třikrát podívat, zda je to opravdu prst,“ napsala mu jedna ze sledujících a hned se přidaly další: „Koukala jsem dlouho na ten palec.“, „Velmi povedené dvojsmyslné foto.“, „Pavle, to si zabil“, bavily se.

Je tak jasné, že oblíbený herec hned zvednul spoustě žen náladu během pondělního rána. A co vy? Co vidíte na první pohled na zmíněné fotografii?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám