Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o tajné svatbě herečky Pamely Anderson (56) a producenta Jona Peterse (74), která se konala krátce po obnovení jejich vztahu před necelými dvěma týdny v Malibu, ještě ani nepřestala rezonovat a fanoušci už musejí vstřebávat další. Ikonická blondýnka potvrdila webu The Hollywood Reporter, že se s manželem rozešli.

„Byli bychom velmi vděční za vaši podporu, rozhodli jsme se nějaký čas žít odděleně, abychom si ujasnili, co chceme od života a od sebe samých. Život je cesta a láska je proces. S touto vesmírnou pravdou v mysli jsme se rozhodli odložit úřední stvrzení našeho sňatku,“ mj. uvedla herečka v prohlášení a požádala o respektování soukromí.

Peters se k rozchodu nevyjádřil.

Pro oba šlo o pátou svatbu. Vzhledem k tomu, že se Anderson a Peters znají přes třicet let a mají spolu i partnerskou historii, sňatek zahraniční média označovala za „slibný“. Stejně tak fanoušci herečce přáli, aby konečně našla toho pravého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám