Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) pořádně šokovala fanoušky, když v pondělí ohlásila, že se provdala za producenta Jona Peterse (74). Magnát je známý nejen produkcí trháků jako Zrodila se hvězda z roku 1976, Flashdance, Batman, Superman a nespočtu dalších, ale také svou bouřlivou minulostí.

Kromě čtyř předchozích manželství má za sebou také vztah s Barbrou Streisand nebo románek s Catherine Zetou-Jones. O čem se už ale tolik nemluví, je fakt, že byl minimálně pětkrát žalován za sexuální obtěžování, a to v rozmezí let 1996-2008, jak popisuje článek v Jezebel z roku 2018.

Jeho bývalá asistentka Shelly Morita tvrdí, že ji sexuálně obtěžoval zhruba rok, a dokonce se obnažil před její dcerou. Až to ji údajně přimělo jít k soudu, proces jí vynesl cca 3 milióny dolarů.

Podle The Associated Press Peters svou asistentku opakovaně chytal za prsa, zadek a stehna, snažil se ji objímat a líbat a častoval ji nevhodnými sexuálními narážkami. Kromě toho ji prý jednou pronásledoval nahý. Peters její tvrzení popřel, ale soud prohrál.

Zajímavostí je, že Morita v minulosti spolupracovala i s Anderson. Kromě ní také například s Jennifer Aniston nebo Jennifer Connelly. Peterse žalovalo celkem pět žen, ale kromě Mority žádná z nich nechtěla zveřejnit jméno, a mnohé se nakonec s producentem vyrovnaly mimosoudně.

Jeho posledním velkým filmem byl Muž z oceli v roce 2013. Obvinění údajně výrazně ovlivnila jeho práci. Při tvorbě předělávky trháku Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradleym Cooperem v hlavních rolích mu studia nakonec musela z právních důvodů uznat kredit za produkci. Když byl Cooper, který film také sám režíroval a produkoval, tázán ohledně Peterse a jeho minulosti, uvedl, že kdyby o tom věděl, rozhodl by se jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám