Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně slavná, stejně blonďatá a co do významu globálních celebrit zřejmě i stejně ikonická jako další vamp Marilyn Monroe (†36). Skalní fanoušek hvězdy, jejíž smrt je dodnes obestřena mnoha tajemstvími, by její srovnání s Pamelou Anderson (56) asi jen těžko rozdýchával a zřejmě by našel spoustu rozdílů.

Ano, je to trochu přitažené za vlasy, ale Pamela si takové srovnání jistě zaslouží. Vždyť holka, která to přes svá „přefouklá“ ňadra dotáhla až na osobnost, jejíž hvězda jasně září už tři desetiletí, by měla mít své jisté místo v učebnicích PR a marketingu. A že je i ve svých padesáti letech sex symbolem pro celé zástupy mužů a stále velmi vyhledávanou profesionální modelkou, to už také o lecčems svědčí. Své slávy ovšem využívá i pro dobro zvířat - s oblibou se svléká pro ochranářskou organizaci PETA, bojuje proti zabíjení velryb, delfínů i kožešinové zvěře

A stejně jako si muži v tuctech předcházeli atraktivní Marilyn, kdekoliv se objevila, k Pamele se se stejným gentlemanstvím věnovali Italové, když se objevila nyní na milánském týdnu módy. Byla tam pozvána zakladatelem luxusní streetwearové značky GCDS, (God Can't Destroy Streetwear) známým módním designérem Giulianem Calzou. Městem, kudy Calza vnadnou blondýnku doprovázel, chodila Pamela v bílém paletu z umělé kožešiny s výrazným logem značky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám