Hlavní obsah
Článek

Herečku Jitku Smutnou v seriálech, v nichž je vyhledávanou představitelkou rázných žen od vedle, nevídáme zrovna upravenou. V reálu o sebe ale dbá, rozhodně nevynechává pravidelné návštěvy u kadeřníka a česat se nechává i na společenské události.

Jitka se stala tváří projektu na pomoc dětem z FOD Klokánek v Láskově ulici v Praze 4, na jehož podporu se dražily panenky Barbie. Ona byla jedním z hlavních aktérů, a tak chtěla, aby jí to slušelo. "Večer proběhl velmi úspěšně, pro děti se vybralo přes 140 tisíc," hlásila den poté nadšená herečka.

Právě kvůli práci a charakteru postav, které hraje, si kadeřník Martin nemohl dovolit pro tentokrát experimentovat. Jenom Smutné dobarvil odrostlé vlasy, zastříhl konečky a upravil ji na charitativní akci.

A kde ji diváci mohou v nejbližší době vidět? „V létě mě očekává natáčení druhé série seriálu Vinaři, seriál Svatby v Benátkách, letní představení Saturnina na lodi bratří Formanů v režii Ondřeje Havelky (69) a role ve filmu Milada o Miladě Horákové," rozhodně se nebude nudit Smutná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám