Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Menzela (†82), producentka velkoplošných výstav Olga Menzelová (46), se místo mateřské dovolené opět pustila do práce. Během péče o rodinu, zvláště pak o mladší dceru Evičku, dala dohromady nový projekt.

Výstava Karel IV. Jaký byl? se otevírala na pražském náměstí Kampa pod Karlovým mostem a kromě všeobecně známější faktů se na ní návštěvníci dozvědí mimo jiné i podrobnosti o zdravotním stavu Otce vlasti. Věděli jste například, že když ve dvaašedesáti letech zesnul, měl ještě všechny vlastní zuby?

Na zahájení výstavy Olgu doprovodil manžel, a protože se počasí od ranního sněžení umoudřilo, vzali s sebou i obě holčičky. Starší Anička se o malou Evičku krásně starala, když byla maminka zaneprázdněná. "Je to to taková chůvička. Je úžasné mít dvě holky, ráda mi s malou pomáhá," svěřila Super.cz Olga. Když už ale bylo pracovních povinností moc, holky si vzal na starosti taťka Jiří a spolu s Olžinou maminkou s nimi vyrazil do parku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám