Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka hříšné show Hotel Paradise Nela Slováková (34) opět potěšila nejedno mužské oko. Nela se na dovolené v Chorvatsku nechala zvěčnit zepředu i zezadu. Na odiv tak vystavila svůj pověstný zadeček i sexy postavičku v bikinách.

Některým jejím sledujícím na sociální síti se nepozdávalo bříško, jež se Nele rýsovalo na jinak štíhlé postavičce, a hned spekulovali o těhotenství. „Prej těhotná. To je klasické aperolo/vínové/ginové bříško,“ zastala se Nely jedna z fanynek. A ta jí dala za pravdu: „Vidím, že moji lidé tomu rozumí,“ vtipkovala někdejší hvězda televizní show.

Některé dámy obdivovaly i jejího přítele, hokejistu Lukáše Kozáka. Jiný chlap by se prý při pohledu na Neliny zveřejněné fotky užárlil k smrti. Lukáš prý ale může být v klidu.

„Fotky jsou jiná věc než vztah založený na důvěře, lásce, věrnosti a porozumění. Pro mě žena, která si nechá kecat do toho, co může a nemůže, není svéprávná žena,“ nechala se slyšet Slováková. O sexy fotky v plavkách tak fanoušci rozhodně nepřijdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám