Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) promluvila o svém partnerovi, hokejistovi Lukášovi Kozákovi, se kterým randí dva měsíce. Takhle zamilovaná nikdy předtím nebyla. A pozor! Drzá Nela už umí někdy i zmlknout.

"Jsem svá, drzá a arogantní. Za můj život je to první kluk, ke kterému mám minimálně respekt. Já sama sobě se divím. Vždycky řeknu, co si myslím. Ale teď hodně přemýšlím o tom, co řeknu," řekla Super.cz Nela.

Blogerka svého partnera na pár dní opustila, aby si užila wellness víkend v Rakousku, kam odjela s vítězkami loňského ročníku soutěže krásy Look Bella. Nela zasedne v porotě na castinzích, které budou probíhat od října po celé České republice a finalistky předvedou plavky z její kolekce.

"Přítel, ano už ho tak můžu nazvat, protože jsem dostala list s žádostí, zda-li chci být jeho děvče, tu není se mnou, protože hraje hokej za Poprad. Takže pracuje. Tak si to užívám s holkama," dodala Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám