Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned ten samý den, co Nele Slovákové (34) její ošetřující lékař odstranil sádru z chirurgicky zmenšeného nosu, odletěla brněnská provokatérka na dovolenou k moři. Vítězka reality show Hotel Paradise odcestovala s maminkou a s mladším bráškou do Dubaje.

Nela měla od lékaře nakázáno udržovat operovaný nos ve stínu, a tak na sluníčku z hlavy nesundala slamák s širokou krempou. Jinak ale neopomněla přibalit do zavazadla svá pověstná tanga. Tento odvážný kousek si neostýchala obléknout ani v zemi, kde jsou na opalování v plavkách citliví.

Dubaj jako cíl dovolené je pro tuto skupinku už tradicí, neboť stejné místo navštívili v minulých letech několikrát. „Do Dubaje jezdíme pravidelně. Není to ani tak proto, že by to byla naše tuze oblíbená destinace, nebo proto, že bychom tady měli přátele, ale v poměru doba letu a teplo není nic lepšího,” vysvětluje svou volbu Slováková.

Nela má prý jinou vysněnou destinaci. „Maledivy a další krásná místa jsou moc daleko, tam se chystáme až jindy,” culí se Slováková pod zmenšeným nosem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám