Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti chodí bok po boku jen výjimečně. V posledních týdnech ale Natálie Kotková (30) a Petr Lexa udělali několik výjimek. Modelka a zpěvák skupiny Slza byli hosty plesu Sobje. Na akci, která byla kombinací avantgardní berlínské party a klasického vídeňského plesu, dodrželi dress code doporučující masku a oděv v jedné barvě. Oba si dali záležet, aby ladili.

„Styling jsme dali do kupy spolu, chtěli jsme propojit klasický ples s trochou toho Sobje. Proto jsme výrazné šaty spojili s teniskami a doladilo se to celé tím make-upem. V něm byly motivy motýlů. To mi přišlo hezké významově - životního vývoje, změn a svobody v podobě roztáhnutí křídel,“ vysvětluje blogerka a influencerka, která neměla potřebu ladit se svým doprovodem barevně.

„Prvoplánově jsme nakonec neladili, ale v detailech materiálu oblečení ano. Měl sametové sako a já kabelku. Navíc trochu vnitřní smysl mělo líčení s motýly, který figuruje v jeho posledním videoklipu.“

Ples ukázal kreativitu a pod rouškou tajemna představoval místo setkání různých entit a diverzity. Z toho byli Petr a Natálie nadšení. „Užili jsme si to maximálně, jak to jen šlo. Byla jsem na něm poprvé, tak jsem si mohla jen představovat, co mě čeká. Je to jedinečná akce, opravdu surrealistická. Moc se mi líbilo, jak každý opravdu dress code dodržel, popustil uzdu kreativitě a vyřádil se. Takové motto akce je "co je pohodlné, to je přípustné", tak se mi líbí, že nikdo nikoho nesoudí a prostě se vyřádí. Jen bylo těžší známé pod maskami poznat,“ smála se modelka.

Držitelka titulu Česká Miss World 2016 se naposledy v životě zahalila pod masku jako malá holčička. Zatímco ostatní dívky byly za princeznu, ona šla proti proudu v kostýmu Batmana. Tentokrát ale nechtěla mít na tváři škrabošku, a tak se svěřila do ruku profesionálů. „Ten den jsem zašla k make-up artistce Míše Ohemové a u ní jsme tvořily asi 2 hodinky, potom domů pro šaty a rovnou na akci. Bylo to zase něco jiného,“ říká Natálie Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám