Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímavý nápad, z něhož vznikla celá kolekce fotografií, měl Laco Hudec Šubrt, představitel homosexuálního upíra Herberta v muzikálu Ples upírů, který bude mít v polovině června derniéru a v GoJa Music Hall ho vystřídá Fantom opery. Se všemi svými kolegy i s týmem, bez něhož by se muzikál neobešel, se vyfotil v neckách.

V těch se v rámci představení koupe hlavní hrdinka, buď v podání Natálie Grossové (21), nebo Michaely Gemrotové (38). A v rámci projektu s Herbertem v neckách se do nich vměstnali i pánové jako Bohuš Matuš, a dokonce i Jiří Zonyga. Až do čtvrtečního večera mohou prostřednictvím oficiálních facebookových stránek muzikálu Ples upírů o fotku soutěžit i diváci, kteří se ještě chtějí na představení vypravit.

A Laco vymyslel ještě jeden bonbónek pro fajnšmekry. S oblíbenými představiteli hrdinů Plesu upírů se můžete vidět i na koncertě plném hostů z řad jeho muzikálových kolegů, který pořádá 13. května v Divadle Na Prádle.

Reklama

Další články

Načítám