Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Menzelová (46) se narodila v roce 1978, takže v době největší slávy, kdy její manžel Jiří Menzel (†82) dostal prestižní cenu Oscar za film Ostře sledované vlaky, byla ještě na houbách. "Ale samozřejmě, že jsem ho viděla. Minimálně třikrát. Ovšem první Jiřího film, který si pamatuju, a on si v něm i zahrál, byli Báječní muži s klikou," vzpomínala.

My ji potkali na premiéře digitalizované verze Ostře sledovaných vlaků, kde se sešla stará garda, která ve filmu hrála. "Stýkáme se všichni, přátelíme se s Naďou Urbánkovou (†83), která je strašně vtipná, Vašíkem Neckářem i Jitkou Zelenohorskou, tak to bylo příjemné setkání," řekla nám Olga.

V rámci slavnostní premiéry si dámy, které o to měly zájem, mohly nechat orazítkovat zadečky stejně, jako to bylo v kultovní scéně filmu. "Přišla jsem pozdě, tak jsem o to přišla, i když jsem si u některých žen téhle ozdoby všimla, a i pro mne je samozřejmě tahle scéna nezapomenutelná," míní Menzelová.

A nás zajímalo, proč se tedy nenechala orazítkovat v hotelovém pokoji ještě od manžela, aby už s orazítkovanou prdelkou do kina přišla. "No, to je těžké. My se totiž tady na festivalu skoro vůbec neviděli," přiznala Olga, která už z Karlových Varů odjela a s dcerou Aničkou vyrazila na dovolenou k moři.

Reklama

Další články

Načítám