Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se chystá na změnu svého zevnějšku, jsme se nedozvěděli přímo od ní. Teď jsme na zkoušce muzikálu Ples upírů, v němž bude od 12. února v pražské GoJa Music Hall vystupovat, měli čas popovídat si se zpěvačkou Eliškou Ochmanovou, co ji k plastice prsou vede.

"Už nějaký čas od doby, co jsem zhubla, jsem s tím trochu bojovala, že vlastně na hrudníku téměř nic nemám, musím se pořád vycpávat a nedělá mi to úplně dobře. Takže jsem se rozhodla, že je nejvyšší čas s tím něco udělat. Samozřejmě mi hraje do karet i to, že to v tomhle představení využiju. Ale jen kvůli Plesu upírů to nedělám," řekla nám Eliška.

Tu inspirovala i její alternace Míša Nosková (41), která už má plastiku za sebou. "A nejen ona, ale i další kolegyně, které jsou strašně spokojené," dodala. Operaci si ovšem musí pečlivě naplánovat, aby už na premiéru byla fit a zvládla i náročné zkoušení.

"Je fakt, že na zkouškách se nějakou dobu nebudu moct úplně pohybovat, ale sedět tady můžu a na zkouškách přítomná budu. A rekonvalescence není zase až tak dlouhá, abych vypadla. Ale můžu prozradit, že si operaci nadělím asi pod stromeček, protože o Vánocích bude volněji," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám