Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubenci Miley Cyrus (31) a Liam Hemsworth (26) si v sobotu nenechali ujít svatbu hercových blízkých přátel v australském Byron Bay. Možná jeli i načerpat nějakou inspiraci na svůj velký den... A když už se nacházeli v Liamově domovině, strávili nějaký čas i s jeho rodinou. Na oběd si zašli také s Liamovým bratrem Chrisem, známým z dobrodružného trháku Thor, a jeho krásnou manželkou Elsou Pataky, rovněž herečkou.

Zpět do Los Angeles se vydali v pondělí ráno, kdy je helikoptéra dopravila na letiště v Brisbane, odkud pokračovali do USA. A i když se říká, že pohodlí nade vše a o cestě letadlem to platí dvojnásob, bavlněný overal zpěvačky nebyl nejlepší volbou. Jak je vidět, i tak drobné postavičce může občas nějaký model dost uškodit.

Šedý obleček na tělo neuspěl ani u lidí, které v komentářích u článků i na sociálních sítích nepřestává udivovat, co Liam na Miley vidí a co jej vedlo k tomu, aby se k věčně exhibující umělkyni na konci minulého roku vrátil. Cyrus podle mnohých ještě není zralá na trvalý vztah, natož na manželství a na většině fotografií z civilu vypadá, že potřebuje pořádně vykoupat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám