Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) je od minulé soboty oficiálně dospělá i v rodné Americe, na svém odívání ale zřejmě v nejbližší době nic měnit nehodlá. Během předávání American Music Awards se na pódium, kde se představila s písní Wrecking Ball, oblékla ještě odvážněji než na dnes již téměř kultovní vystoupení během MTV Video Music Awards, kde mimo jiné simulovala soulož.

Mnozí si dělali legraci, že bez vrtění zadnicí, liliputánů, Robina Thicka a jointů bylo její poslední představení trochu nuda, ale i tak bylo dost zvláštní. Kromě pořádně odvážného kostýmu a bot s hlavami kočiček měla například Miley za zády smutné koťátko imitující její zpěv, kterému se ke konci začaly z očí řinout slzy.

Na večírek pak Miley zvolila jiný ohoz v podobě bílého kalhotového kostýmu, u něhož by stačilo zapnout na saku jeden knoflíček a Cyrus by po dlouhé době konečně nepůsobila vulgárně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám