Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice už druhé Velikonoce slavíme v nouzovém stavu, to však nebrání tomu, abychom alespoň nabarvili vajíčka nebo upekli beránka. Období vítání jara má ráda i herečka Michaela Kuklová (56), dokonce z celého roku nejvíc. „Mám jej nejraději, možná i proto, že jsem na jaře narozená,” sdělila Super.cz herečka, která za pár dní oslaví 53. narozeniny.

„Naši mě k tradicím nevychovali, ctili jsme jen Vánoce a na Velikonoce se nabarvila vajíčka, maximálně koupil beránek,” dozvěděli jsme se od představitelky pohádkových princezen. Na stole jí pár ozdobených kraslic nikdy nechybí, ale koledníkům s pomlázkou raději neotvírá.

„Taky jsem měla trauma z koledníků. Takže symbolicky nabarvím pár vajíček, ale koledníky nevítám,” svěřila se Michaela Kuklová, která dobu lockdownu celkem zvládá. Dokonce se našla novou činnost, do které se pustila. „Syn už je v pubertě a nejraději čas tráví sám, nebo s kamarády alespoň po telefonu. Partner má malého syna na Moravě, takže tam tráví dost času a já si našla zaměstnání na doma. Maluji na zakázku lidem portréty, ale i jiné motivy. Nejvíc vnoučata. Takže my se máme vlastně pořád dobře,“ dodala s úsměvem oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám